Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Λεβέντης: Δίνω στο Καρρά τρεις μέρες να μου δώσει πίσω την έδρα μου, αλλιώς…
[News]: Λεβέντης: Δίνω στο Καρρά τρεις μέρες να μου δώσει πίσω την έδρα μου, αλλιώς…

[News]: Λεβέντης: Δίνω στο Καρρά τρεις μέρες να μου δώσει πίσω την έδρα μου, αλλιώς…

“Είναι πισώπλατη μαχαιριά…”

Για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά μίλησε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, καλώντας τον βουλευτή να παραιτηθεί.

«Είναι πισώπλατη μαχαιριά από έναν άνθρωπο που του είχα εμπιστοσύνη και είχα πάρει την ευθύνη και δεν έβαλα στη θέση αυτή ανθρώπους που είχα δίπλα μου 30 χρόνια, αλλά έβαλα αυτόν», είπε αρχικά ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στην παρατήρηση ότι ο κ. Καρράς ήταν καλός εκπρόσωπος του κόμματος, ο κ. Λεβέντης αντέδρασε λέγοντας: «Η Ένωση Κεντρώων δεν θέλει καλή εκπροσώπηση, η Ένωση Κεντρώων ήρθε να κάνει επανάσταση. Ο κ. Καρράς είχε μια καλή, σοβαρή παρουσία. Ουδείς αμφιβάλει. Αυτή η παρουσία συνοδευόταν από πίστη στο κόμμα και τον αρχηγό που τον τίμησε».

«Έχει τρεις μέρες να παραιτηθεί, εάν δεν το κάνει θα του κάνω μεγάλη επίθεση. Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στους ψηφοφόρους. Ο κ. Καρράς έχει κάνει λαθροχειρία», πρόσθεσε.

«Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε» τόνισε ο κ. Λεβέντης χαρακτηρίζοντας τον κ. Καρρά ως αχάριστο. «Η αχαριστία για μένα είναι το μεγαλύτερο αδίκημα», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!