Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Λάουρα Νάργες: Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει…
[News]: Λάουρα Νάργες: Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει…

[News]: Λάουρα Νάργες: Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει…

«Φταίω εγώ που το επέτρεπα»

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συνάντησε την Λάουρα Νάργες , η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την επίσκεψη της σε ψυχολόγο, για το σώμα της αλλά και για τους συντρόφους της.

«Έχω γίνει πια κορίτσι του γυμναστηρίου. Μπορεί να πάω και 5 φορές τη εβδομάδα. Τα σχόλια στο αν είμαι παχιά ή όχι με πλήγωναν γιατί με απασχολούσε ούτως ή άλλως η εμφάνιση μου. Από το δημοτικό είχα μπει σε σκέψεις για το σώμα μου, επειδή ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα γερμανακια. Δεν έχω συμπεριφερθεί σωστά στον οργανισμό μου από άποψη διατροφής. Έχω κάνει χαζομάρες. Δεν έχουν όλοι τρόποι για το πώς θα σου πουν κάτι, ο περισσότερος κόσμος μπορεί να σου κάνει ένα σχόλιο λόγω οικειότητας, όχι για να σε πληγώσει

Αφορμή για να πάω σε ψυχολόγο, ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Δεν ήξερα ποια ήμουν, που πήγαινα και τι έκανα. Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία. Πάντα έψαχνα το πατρικό πρότυπο στις σχέσεις μου, ήταν λάθος! Έψαχνα έναν σύντροφο για να με προστατεύει και να με προσέχει παραπάνω. Αρχίζω να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Πάντα προσπαθούσα να ευχαριστώ τους άλλους. Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει να με αλλάξει. Φταίω εγώ που το επέτρεπα!»

Σχετικά Tags
Λάουρα Νάργες

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!