Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κουκάκι: Αυτός είναι ο μηχανισμός – παγίδα με καρφιά που είχαν κατασκευάσει
[News]: Κουκάκι: Αυτός είναι ο μηχανισμός – παγίδα με καρφιά που είχαν κατασκευάσει

[News]: Κουκάκι: Αυτός είναι ο μηχανισμός – παγίδα με καρφιά που είχαν κατασκευάσει

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια ειδική κατασκευή με καρφιά και βίδες στη μεταλλική σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα είχε τοποθετηθεί στο κτίριο της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι που πραγματοποιήθηκε χθες η επιχείρηση εκκένωσης του από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην πόρτα είχαν τοποθετηθεί καρφιά ενώ υπήρχε και σημείωμα από τους καταληψίες για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση επιχείρησης εκκένωσης από την Αστυνομία.

«Η κατασκευή αυτή είναι πραγματικά παγίδα θανάτου», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος και συμπλήρωσε ότι λειτουργεί με μηχανισμό καταπέλτη ικανού να προκαλέσει ακόμη και θάνατο, καθώς και ότι έγινε χρήση της κατασκευής αυτής κατά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Στην συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σημειώνεται ότι, στη μεταλλική σκάλα που οδηγεί από το κτίριο της κατάληψης στην ταράτσα, είχε προσαρμοστεί ειδική κατασκευή με καρφιά – βίδες, για να αποκλείεται η πρόσβαση στην ταράτσα. Η κατασκευή αυτή είναι πραγματικά παγίδα θανάτου, καθώς λειτουργεί με μηχανισμό καταπέλτη, ικανού να προκαλέσει ακόμα και θάνατο από τα καρφιά – βίδες που προεξέχουν περισσότερο από δέκα πόντους, τα οποία όπως θα δείτε πέφτουν με δύναμη με την ενεργοποίηση του μηχανισμού.

Σημειώνεται ότι κατά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έγινε χρήση της κατασκευής αυτής.

Επισημαίνεται ακόμα ότι πίσω από τις πόρτες είχαν εγκατασταθεί ειδικοί μεταλλικοί σιδηροδοκοί για να αποτρέπουν την είσοδο ατόμων στον χώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!