Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: Κοντιζάς: Πόσταρε το απολυτήριο λυκείου του και έδωσε αφορμή να τον «τρολάρουν»
[News]: Κοντιζάς: Πόσταρε το απολυτήριο λυκείου του και έδωσε αφορμή να τον «τρολάρουν»

[News]: Κοντιζάς: Πόσταρε το απολυτήριο λυκείου του και έδωσε αφορμή να τον «τρολάρουν»

Θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στους υποψήφιους σπουδαστές

Ο Σωτήρης Κοντιζάς που έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητό στο κοινό μέσα από την θέση του κριτή στο MasterChef, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα στα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες και φτιάχνουν το μηχανογραφικό τους.

Ο γνωστός σεφ μαζί με το αισιόδοξο μήνυμα του, πόσταρε και το απολυτήριο λυκείου του και έδωσε αφορμή για πειράγματα αφού το το πατρικό όνομα της μητέρας του είναι «Σουζούκι». Ο ίδιος με αρκετό χίουμορ δήλωσε πως δίνει αφορμή για τρολάρισμα.

«Θυμάμαι πολύ καλά την ημέρα που πήγα να καταθέσω το μηχανογραφικό μου. Ήταν το 2000, η πρώτη χρονιά με το σύστημα των κατευθύνσεων, πρέπει να είχαμε εξεταστεί σε κοντά 15 μαθήματα. Και μέσα σε αυτά έπρεπε να κατανοήσω και τι είναι και πώς συμπληρώνεται ένα μηχανογραφικό. Κατέληξα σύντομα πως το μηχανογραφικό μου θα πρέπει να είναι ο «καθρέφτης» των προτιμήσεών μου: οι σχολές που πραγματικά με ενδιαφέρουν με τη σειρά που πραγματικά προτιμώ. Φτάνω λοιπόν σε ένα σχολείο στη Νέα Ιωνία και δίνω το συμπληρωμένο μου μηχανογραφικό στον «ειδικό». «Φίλε μου, είναι λάθος», μου λέει. «Τσέκαρέ το πάλι και έλα ξανά». Δεν καταλάβαινα πώς μπορεί να ήταν λάθος οι προτιμήσεις μου. Εγώ αυτά ήθελα με αυτήν ακριβώς τη σειρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!