Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Κωλυσιεργία της κυβέρνησης στο πρόβλημα της Σαμοθράκης καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ
[News]: Κωλυσιεργία της κυβέρνησης στο πρόβλημα της Σαμοθράκης καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

[News]: Κωλυσιεργία της κυβέρνησης στο πρόβλημα της Σαμοθράκης καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε ότι το αρμόδιο Υπουργείο ήταν κατώτερο των περιστάσεων

Για κωλυσιεργία στην αντιμετώπιση του προβλήματος στη Σαμοθράκη , κατηγορεί την κυβέρνηση η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου , με αποτέλεσμα «να χαθεί για φέτος η σεζόν από την οποία ζουν οι επαγγελματίες του νησιού και συντηρείται σε μεγάλο βαθμό η οικονομία του».

Επίσης, η κ. Νοτοπούλου σημειώνει ότι το υπουργείο Τουρισμού εμφανίζεται κατώτερο των περιστάσεων «την ώρα που οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης βρίσκονται σε απόγνωση αντιμετωπίζοντας συνεχιζόμενο μέχρι σήμερα κύμα ακυρώσεων και μείωση της τουριστικής κίνησης κατά 60%-70% σε σχέση με πέρσι, όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της τοπικής αγοράς».

Αναφερόμενη στην συνάντηση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, με φορείς της Σαμοθράκης , η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, ότι δεν υπάρχει ένα σαφές σχέδιο, αλλά «γενικόλογες υποσχέσεις από τον κ. Θεοχάρη (..) χωρίς την εξαγγελία συγκεκριμένων μέτρων άμεσης ελάφρυνσης και ουσιαστικής στήριξης των επαγγελματιών που δέχθηκαν πλήγμα και σημαντική απώλεια εισοδημάτων».

Επίσης, θέτει το ερώτημα αν «έχει το υπουργείο καταρτίσει συγκεκριμένο σχέδιο και ποιες άμεσες ενέργειες περιλαμβάνει για την προσέλκυση επισκεπτών, όπως επίσης και σε ποιες άλλες αγορές του εξωτερικού θα υλοποιηθεί πέραν της Ρουμανίας».

Σχετικά Tags
Σαμοθράκη Κατερίνα Νοτοπούλου

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!