Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Κλείνουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς – Τέλος το χάρτινο εισιτήριο
[News]: Κλείνουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς – Τέλος το χάρτινο εισιτήριο

[News]: Κλείνουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς – Τέλος το χάρτινο εισιτήριο

Τι θα ισχύει στις μεταφορές με το ηλεκτρονικό εισιτήριο

έλος εποχής για το γνωστό χάρτινο εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Από αύριο οι επιβάτες θα μπορούν να κινούνται μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο (και κάρτες) στο δίκτυο του ΟΑΣΑ, από τις 16 Νοεμβρίου. Από την Πέμπτη, λοιπόν, οι επιβάτες θα χρειάζονται προσωποποιημένες κάρτες, ανώνυμες κάρτες, ή πολλαπλά εισιτήρια για τα ΜΜΜ.

Επίσης, από την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, όσοι δεν έχουν ηλεκτρονικό εισιτήριο πιθανόν θα βρουν κλειστές τις μπάρες αφού αρχίζει το κλείσιμο σε διάφορους σταθμούς. Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου θα κλείσουν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς. Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, θα αρχίσει σταδιακά το κλείσιμο των πυλών του δικτύου και συνεπώς οι επιβάτες, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο μπορεί να συναντήσουν κλειστές πύλες. Παράλληλα, στους σταθμούς που θα κλείνουν οι πύλες, θα υπάρχει υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση προσώπων που δεν έχουν λάβει ακόμα προσωποποιημένη κάρτα (π.χ. άνεργοι, ΑΜΕΑ, άλλοι δικαιούχοι). Το κλείσιμο των πυλών θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 20.12.2017.
Από 20/11/2017 θα κλείσουν και οι πύλες του ΑΣΣΚ Αεροδρομίου Αθηνών. Παράλληλα, θα υπάρχει επιτόπια εξυπηρέτηση των επιβατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!