Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [News]: ΚΛΙΚ: Το AIDS, το προφυλακτικό και μία άγνωστη σε πολλούς ιστορία!
[News]: ΚΛΙΚ: Το AIDS, το προφυλακτικό και μία άγνωστη σε πολλούς ιστορία!

[News]: ΚΛΙΚ: Το AIDS, το προφυλακτικό και μία άγνωστη σε πολλούς ιστορία!


Είναι τέλος Ιουνίου 1987 και οι συνεργάτες του περιοδικού -ανάμεσά τους : Φώτης Γεωργελές, Μαλβίνα Κάραλη, Γιάννης Νενές, Λάουρα Ντε Νίγκρις, Βαγγέλης Περής- ετοιμάζουν το τεύχος Ιουλίου με αφιέρωμα για το AIDS. Την ασθένεια-τρομοκράτη της εποχής που συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Και…έρχεται το δελτίο της κυκλοφορίας του ΚΛΙΚ. Το πρώτο τεύχος (Απριλίου 1987) είχε πουλήσει 18.000 περίπου, το δεύτερο 14.000 και το τρίτο… μόλις 11.000. Με τη συγκεκριμένη κυκλοφορία ήταν αδύνατο να είναι βιώσιμο. Συγκρίνοντας με τεύχη του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ που πουλούσαν γύρω στα 80.000, μπορεί κάποιος να καταλάβει τη διαφορά…Μαύρη μαυρίλα είχε πέσει…, έλεγε ο Τερζόπουλος. 

Ο διευθυντής του περιοδικού, Πέτρος Κωστόπουλος, ανησυχεί μήπως τον παρέσυρε σε περιπέτεια… Οι δυο άντρες είχαν, τότε, στενή φιλία, εκτός από τη συνεργασία τους. Για μήνες πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό, έκαναν τα βράδια μεγάλες βόλτες με τα πόδια στο Ψυχικό και στη Φιλοθέη, συζητώντας για το νέο εκδοτικό εγχείρημα…

Ρε αφεντικό, μήπως θέλεις να το κλείσουμε; ρωτά προβληματισμένος ο Πέτρος τον ’ρη.

Μμμ, λες; Πάμε σπίτια μας να το σκεφτούμε καλύτερα και μετά τα λέμε.

Έτσι κι έγινε. Το μεσημέρι πηγαίνουν να ξεκουραστούν κι αργότερα το απόγευμα, συνεννοούνται να βρεθούν σε κάποιο γυμναστήριο εκεί κοντά. Η σκέψη που κυριαρχεί στο μυαλό του ’ρη είναι μία: το ΚΛΙΚ είναι ένα μικρό θηρίο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!