Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτός είναι ο τηλεφωνικός αριθμός για να μάθετε αν είστε δικαιούχος
[News]: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτός είναι ο τηλεφωνικός αριθμός για να μάθετε αν είστε δικαιούχος

[News]: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτός είναι ο τηλεφωνικός αριθμός για να μάθετε αν είστε δικαιούχος

Ήδη έχουν εξυπηρετηθεί 150 πολίτες

Ειδικός τηλεφωνικός αριθμός 2131621000 λειτουργεί από το πρωί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες για το αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος . Ήδη έχουν εξυπηρετηθεί 150 πολίτες.

Σήμερα ανοίγει η νέα συμπληρωματική σελίδα για το κοινωνικό μέρισμα 2019 για όσους απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους και θέλουν να υποβάλλουν αιτήσεις.

Το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι μέχρι στιγμής έχουν κάνει αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα 2019 επιτυχώς 150.000 νοικοκυριά ενώ «όσοι καλύπτονται από τα κριτήρια που έχουν ανακοινωθεί, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αίτηση τους, θα λάβουν το επίδομα αυτό το αργότερο στις αρχές του επόμενου έτους».

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών λειτουργούν ήδη δυο τηλεφωνικά κέντρα, της ΗΔΙΚΑ και της ΑΑΔΕ στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για ενημέρωση.

Σχετικά Tags
Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Κοινωνικό μέρισμα

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!