Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Κικίλιας: Στόχος οι «μικρές νίκες» για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη
[News]: Κικίλιας: Στόχος οι «μικρές νίκες» για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

[News]: Κικίλιας: Στόχος οι «μικρές νίκες» για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Ιδιαίτερα αναφορά από τον υπουργό Υγείας στη χρήση νέων τεχνολογιών

Για «μικρές νίκες», προς την κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη που επισκέπτεται το Σύστημα Υγείας, μίλησε στην τοποθέτησή του στο συνέδριο του Εconomist, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας .

Στην προσπάθεια αυτή, όπως τόνισε, πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο της Υγείας. Μίλησε επίσης για «σταθερά βήματα» σε «αγαστή» συνεργασία με τους ευρωπαίους εταίρους μας και τα διεθνή φόρα.«Το υπουργείο Υγείας είναι ανοιχτό σε συνεργασίες με τα πανεπιστήμια, προκειμένου να επέλθει ανάπτυξη και στον τομέα της Υγείας προς όφελος του πολίτη», πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας, κάτι που όπως επισήμανε «μπορεί να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας και να αποτρέψει κορυφαίους επιστήμονες και επαγγελματίες της υγείας να φεύγουν στο εξωτερικό», μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μια άλλη «μικρή νίκη», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο υπουργός Υγείας, θα είναι να μπορέσουμε και με τη χρήση νέων τεχνολογιών να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους καρκινοπαθείς, τονίζοντας ότι θεωρεί ντροπή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια να περιμένουν στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακά τους.

«Αν αυτά αποστέλλονται στο σπίτι τους, θα είναι μια μικρή νίκη και ένα δείγμα ότι πράγματι κάτι μπορεί να καλυτερεύσει. Από αυτά θα κριθούμε», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!