Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Η Καινοτομία έχει δύο όψεις με τη νέα σειρά LG OLED In-Glass Wallpaper Digital Signage
[News]: Η Καινοτομία έχει δύο όψεις με τη νέα σειρά LG OLED In-Glass Wallpaper Digital Signage

[News]: Η Καινοτομία έχει δύο όψεις με τη νέα σειρά LG OLED In-Glass Wallpaper Digital Signage

Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, μοναδικό στην αγορά, με ιδιαίτερης αισθητικής σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς LG OLED In-Glass Wallpaper (55EG5CD και 55EG5SD) στην ελληνική αγορά η οποία, όπως προδίδει το όνομά της διαθέτει επαναστατικά λεπτό γυάλινο σχεδιασμό. Επιπλέον, επεκτείνει τις επιλογές των επιχειρήσεων προσφέροντας ταυτόχρονη προβολή ίδιου ή διαφορετικού περιεχομένου και από τις δύο όψεις με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας μέσω της τεχνολογίας OLED.

Η σειρά LG OLED In-Glass Wallpaper, είναι σχεδιασμένη με ultra-slim OLED panels διπλής όψης τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε υαλοπίνακα (glass panel).

Διαθέσιμη για τοποθέτηση τόσο σε βάση δαπέδου (standing) όσο και σε βάση οροφής (hanging), η επαγγελματική λύση της LG επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές digital signage στο χώρο τους και να αποτυπώσουν εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα προσφέροντας μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και περιεχομένου μεταμορφώνοντας το χώρο τους σε χώρο ιδιαίτερης αισθητικής.

Χάρη στην τεχνολογία OLED και πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, οι νέες οθόνες της LG αποδίδουν το ‘απόλυτο μαύρο’ χρώμα και πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία του digital signage.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!