Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Καυγάς» Βρούτση-Τζανακόπουλου για εκκρεμείς συντάξεις και «Αυγή»
[News]: «Καυγάς» Βρούτση-Τζανακόπουλου για εκκρεμείς συντάξεις και «Αυγή»

[News]: «Καυγάς» Βρούτση-Τζανακόπουλου για εκκρεμείς συντάξεις και «Αυγή»

Έντονη αντιπαράθεση σχετικά με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τις εκκρεμείς συντάξεις και την εφημερίδα «Αυγή».

«Θα αναμετρηθείτε με την ιστορία και με την αλήθεια, κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, που νωρίτερα παρουσίασε στη Βουλή στοιχεία για τη «βαριά κληρονομιά» -όπως είπε- που άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκκρεμείς συντάξεις. «Τα αποτελέσματα είναι τραγικά», είπε ο υπουργός και ανέφερε ότι «οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις είναι 189.851, οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις 87.991, οι εκκρεμείς συντάξεις χηρείας 2.688, οι εκκρεμότητες για τον επανυπολογισμό των συντάξεων χηρείας ανέρχονται 82.012, οι εκκρεμότητες για τον επανυπολογισμό συντάξεων ανέρχονται σε 222.989, οι εκκρεμείς ασφαλιστικές υποθέσεις ανέρχονται σε 375.627, οι λοιπές εκκρεμότητες ανέρχονται σε 61.926, οι εκκρεμότητες για εφάπαξ σε 36.064, το σύνολο των εκκρεμοτήτων ανέρχεται σε 1.058.748.

«Και έχετε το θράσος και μιλάτε! Και με τη φυλλάδα της Αυγής να διαψεύδετε τα στοιχεία των υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας, που μέχρι χθες προϊστατο η κ. Αχτσιόγλου», είπε ο υπουργός Εργασίας απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ότι εξαπατούσε τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν θα υπάρχουν ληξιπρόθεσμες και εκκρεμείς συντάξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!