Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Η κάτοικος στο απομονωμένο νησί της Σκωτίας που κάνει 9 δουλειές!
[News]: Η κάτοικος στο απομονωμένο νησί της Σκωτίας που κάνει 9 δουλειές!

[News]: Η κάτοικος στο απομονωμένο νησί της Σκωτίας που κάνει 9 δουλειές!

Εδώ τα πρόβατα τρέφονται με φύκια

Αν επισκεφθείτε το νησί της Σκωτίας, δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι βλέπετε διαρκώς γνωστά πρόσωπα! Υπάρχουν μόνο 45 άνθρωποι που ζουν στο βορειότερο και πιο απομακρυσμένο νησί στο αρχιπέλαγος Orkney της Σκωτίας, φημισμένο για τον πληθυσμό των προβάτων που τρώει φύκια -Είναι ακόμα πιο βόρεια και από τη νότια Φινλανδία.

Είναι ο τόπος που μάγεψε μια 26χρονη από το Εδιμβούργο η οποία μετακόμισε εκεί πριν από τρία χρόνια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του BBC. Από τη πρώτη στιγμή της μετακίνησής της, όπως και πολλοί από τους κατοίκους, η Moore έχει αναλάβει πάρα πολλές δουλειές. Εννιά για την ακρίβεια!

Αν βρεθείτε στο αεροδρόμιο τους, θα δείτε τη Moore ως ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας… Ίσως εκείνη να μεταφέρει τις αποσκευές σας στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως χειριστής του αποσκευών στο αεροδρόμιο. Από εκεί, ίσως τη δείτε να παραδίδει την αλληλογραφία, μετά θα μπορούσε να σας ξεναγήσει στον μοναδικό φάρο του νησιού, ή να βοηθήσει στη γραφειοκρατία ως υπάλληλος στη κοινότητα.

Ο μέσος όρων ηλικίας σε αυτό το νησάκι είναι τα 65 και η Moore ως η νεότερη κάτοικος- 25 ετών-, έχει επωμιστεί μια σειρά από καθήκοντα, αλλά χωρίς να δυσανασχετεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!