Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Τα κανάλια κέρδισαν τον πρώτο γύρο: Παραδεκτές οι αιτήσεις τους
[News]: Τα κανάλια κέρδισαν τον πρώτο γύρο: Παραδεκτές οι αιτήσεις τους

[News]: Τα κανάλια κέρδισαν τον πρώτο γύρο: Παραδεκτές οι αιτήσεις τους

Η πλειοψηφία των συμβούλων Επικρατείας δεν πείστηκε από την εισήγηση του Γ. Παπαγεωργίου

Λευκός καπνός από την διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύμβουλοι Επικρατείας τάχθηκαν υπέρ του παραδεκτού των αιτήσεων των τηλεοπτικών σταθμών με ψήφους 16-9.
Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το πέρασμα της διαδικασίας στο επόμενο στάδιο, δηλαδή στην εξέταση της υπόθεσης επί της ουσίας που αφορά το θέμα της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά.
Η πλειοψηφία δεν πείστηκε από την εισήγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου, που είχε ταχθεί υπέρ της απόρριψης των προσφυγών. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπαγεωργίου να επανήλθε σήμερα και με νέα τοποθέτησή του να στήριξε και πάλι τις θέσεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίσιμη τρίτη διάσκεψη, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, διεξήχθη μέσα σε βαρύ κλίμα, στη σκιά της πειθαρχικής έρευνας που διατάχθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης  σε βάρος μέλους της Ολομέλειας με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν θέματα που άπτονται της προσωπικής του ζωής.

Η Ολομέλεια στην επόμενη διάσκεψη της θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, προκειμενου να κρίνει το θέμα της συνταγματικότητας του σχετικού νόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!