Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Καλλιάνος: Η «Ζηνοβία» θα είναι «τζούφια» για τα χαμηλότερα υψόμετρα της Αττικής αλλά ισχυρή για τα ορεινά
[News]: Καλλιάνος: Η «Ζηνοβία» θα είναι «τζούφια» για τα χαμηλότερα υψόμετρα της Αττικής αλλά ισχυρή για τα ορεινά

[News]: Καλλιάνος: Η «Ζηνοβία» θα είναι «τζούφια» για τα χαμηλότερα υψόμετρα της Αττικής αλλά ισχυρή για τα ορεινά

Έρχεται χιονιάς τριών ημερών

Για τον χιονιά που βρίσκεται προ των πυλών προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος .Ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χαρακτηρίζει «τζούφια» για τα χαμηλότερα υψόμετρα της Αττικής την κακοκαιρία «Ζηνοβία» θα αποδειχθεί αρκετά ισχυρή για τα ορεινά και αρκετά ημιορεινά τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας, όπως λέει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ

Η «Ζηνοβία» παρόλο που θα είναι «τζούφια» για τα χαμηλότερα υψόμετρα της Αττικής, θα αποδειχθεί αρκετά ισχυρή για τα ορεινά και αρκετά ημιορεινά τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΧΑΜΗΛΑ

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, την Κυριακή και τη Δευτέρα (και ίσως και για λίγο από το Σάββατο το βράδυ) θα χιονίσει στην Αττική περίπου από το υψόμετρο των 350-400 μέτρων και υψηλότερα. Ίσως πρόσκαιρα στα δυτικά και βορειοδυτικά του νομού οι χιονοπτώσεις να κατέβουν και λίγο χαμηλότερα (στα 250 μέτρα περίπου)

«ΑΔΥΝΑΜΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Η «ΖΗΝΟΒΙΑ»

Για αυτούς που ξέρουν : Η θερμοκρασία των περίπου -5°C στη στάθμη των 850 hPa (1350 μέτρα περίπου) δεν αφήνει κανένα περιθώριο για χιονοπτώσεις σε χαμηλότερα υψόμετρα από αυτά που σας προανέφερα, όπου σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλώνεται βροχή ή χιονόνερο κατά διαστήματα. Υγρασία θα υπάρχει, απλά η «Ζηνοβία» φαίνεται ότι υστερεί σε θερμοκρασίες για να δώσει χιόνια πολύ χαμηλά στην Αττική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!