Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Το καλύτερο εξάμηνο της Skoda
[News]: Το καλύτερο εξάμηνο της Skoda

[News]: Το καλύτερο εξάμηνο της Skoda

Η εταιρεία απασχολεί αυτή τη στιγμή πάνω από 30.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 εθνικές αγορές

Η καθιερωμένη πλέον αυτοκινητοβιομηχανία Skoda, ζει το καλύτερο εξάμηνο της 122χρονης ιστορίας της. Χάρη στην είσοδό της στον χώρο των SUV, η τσέχικη μάρκα (ιδιοκτησίας VW εδώ και 25 χρόνια) ζει περίοδο μεγάλης ανάπτυξης, ενώ γιόρτασε και το ορόσημο της παραγωγής 15 εκατομμυρίων οχημάτων ως μέλος του ομίλου.

Στη μεγαλύτερη για αυτή εθνική αγορά, της Κίνας, η μάρκα ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε 10 μόνο χρόνια, ενώ η Αλγερία έγινε άλλη μια χώρα παραγωγής αυτοκινήτων Škoda το 2017.

Η εταιρία απασχολεί αυτή τη στιγμή πάνω από 30.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 εθνικές αγορές. Η φίρμα (με επτά επιβατικά μοντέλα στην φαρέτρα της) λειτουργεί τρία εργοστάσια στη Δημοκρατία της Τσεχίας (στη Mladá Boleslav και στο Kvasiny, καθώς και το εργοστάσιο ανταλλακτικών στο Vrchlabí) και παράγει οχήματα στην Κίνα, Ρωσία, Σλοβακία, Αλγερία και Ινδία κυρίως μέσα από συνεργασίες του Ομίλου, όπως και στην Ουκρανία και Καζακστάν με τοπικούς εταίρους.

Για το 2017 και από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο, οι παραδόσεις σε πελάτες αυξήθηκαν κατά 2,8%, φθάνοντας το ρεκόρ των 585.000 οχημάτων, με σοβαρές ενδείξεις ότι, η μάρκα θα έχει παραδώσει πάνω από 1 εκατομμύριο οχήματα σε πελάτες μέσα στο ημερολογιακό έτος για τέταρτη φορά στη σειρά (υπερέβη το όριο του ενός εκατομμυρίου για πρώτη φορά το 2014).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!