Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: “Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής Μητσοτάκης-Γεννηματά”
[News]: “Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής Μητσοτάκης-Γεννηματά”

[News]: “Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής Μητσοτάκης-Γεννηματά”

“Ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός των απολύσεων” , υποστηρίζει ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης

Ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της καταστροφής του τόπου χαρακτήρισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Μιλώντας στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επισήμανε: “Αναρωτιόμουν, ακούγοντας το δίδυμο Μητσοτάκη – Γεννηματά, δηλαδή τα δύο κόμματα που κυριάρχησαν στη διακυβέρνηση της χώρας τουλάχιστον για 40 χρόνια, αν όλα αυτά που καταμαρτύρησαν στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φωτογράφιζαν τους ίδιους, αν αναρωτήθηκαν”.
Ο κ. Μηταφίδης ανέφερε ότι “ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός των απολύσεων” και πρόσθεσε: “προσπαθούν να σβήσουν με ένα σφουγγάρι την πολύ πρόσφατη όχι ιστορία αλλά τη μνήμη μας, λες και η ιστορία αυτού του κόσμου και αυτού του τόπου έχει ξεκινήσει πριν περίπου δύο χρόνια, που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο του ελληνικού λαού”.
Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη επισήμανε ότι “με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το πολύχρονο ριφιφί των ταμείων του δήμου Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε οφειλή του δήμου, η κλοπή μετατράπηκε σε οφειλή, και αυτή τη στιγμή ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και δεν υπάρχει πάτος σε αυτό το πηγάδι”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!