Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Υπόθεση Novartis: Καταθέτει ο Νίκος Μανιαδάκης στον Άρειο Πάγο
[News]: Υπόθεση Novartis: Καταθέτει ο Νίκος Μανιαδάκης στον Άρειο Πάγο

[News]: Υπόθεση Novartis: Καταθέτει ο Νίκος Μανιαδάκης στον Άρειο Πάγο

Έχει καταγγείλει ότι δέχτηκε πιέσεις για να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα στην υπόθεση Novarti s ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης καταθέτει στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται στον Άρειο Πάγο σχετικά με τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και κατηγορούμενος, πλέον, στην υπόθεση Novartis έχει καταγγείλει ότι δέχτηκε πιέσεις για να ενοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα. «Ξεκίνησε μια διαδικασία ασκήσεως έντονων, επανειλημμένων κι επίμονων πιέσεων προς το πρόσωπο μου προκειμένου να μοιραστώ με τους εισαγγελείς πληροφορίες και μαρτυρίες αναφορικά με έκνομες πράξεις πολιτικών προσώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξη του, συμπληρώνοντας πως ένιωσε φόβο για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει του ασκούνταν πιέσεις προκειμένου να βάλει στο κάδρο της υπόθεσης τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα ενώ αναφερόμενος στη δίωξη σε βάρος του την χαρακτήρισε «καθαρά πολιτική».

Η έρευνα στον Άρειο Πάγο αναμένεται να συνεχιστεί με τις καταθέσεις των τελευταίων πολιτικών προσώπων, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στο επίκεντρο της πολύκροτης υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να περάσει το κατώφλι των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία που τελικά μπήκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του.

Σχετικά Tags
Novartis

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!