Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Τι είπαν στη συνάντησή τους Μητσοτάκης-Σχοινάς
[News]: Τι είπαν στη συνάντησή τους Μητσοτάκης-Σχοινάς

[News]: Τι είπαν στη συνάντησή τους Μητσοτάκης-Σχοινάς

Ο προταθείς από τον πρωθυπουργό για Επίτροπος στην ΕΕ βρέθηκε στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά , τον οποίο και θα προτείνει για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο κ. Σχοινάς τόνισε, πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή, απ΄ την τιμή που σου κάνει η πατρίδα», προσθέτοντας πως αισθάνεται «βαθιά συγκίνηση, τόσο για την τιμή που του έκανε ο πρωθυπουργός και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, αλλά και για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνει από χθες, από ανώνυμους πολίτες, φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας που του εύχονται κάθε επιτυχία».

«Αφιέρωσα 30 χρόνια απ΄ τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τον στόχο μιας περήφανης ευρωπαϊκής Ελλάδας, ισότιμης στην Ευρώπη, όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής πριν 40 χρόνια. Αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε έναν ολοένα και πιο αβέβαιο και ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαθιά την ευθύνη στους ώμους μου να συνεχίσω και για τα επόμενα πέντε χρόνια να εξυπηρετώ αυτόν τον δίδυμο στόχο, φυσικά με την έγκριση της νέας Προέδρου και την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε ο κ. Σχοινάς.

Σχετικά Tags
Κυριάκος Μητσοτάκης Μαργαρίτης Σχοινάς

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!