Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Υπάλληλοι διηγούνται τα όσα απίθανα τους έχουν κάνει δύστροποι πελάτες
[News]: Υπάλληλοι διηγούνται τα όσα απίθανα τους έχουν κάνει δύστροποι πελάτες

[News]: Υπάλληλοι διηγούνται τα όσα απίθανα τους έχουν κάνει δύστροποι πελάτες

“Μια γυναίκα που έκανε παράπονο για το δονητή της που έσπασε και ήθελε να τον αντικαταστήσει”

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο; Αμ δε! Οι υπάλληλοι που έχουν εργαστεί στο εμπόριο και σε όλων των ειδών τα καταστήματα, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι οι πελάτες αρκετές φορές μπορεί να είναι πραγματικοί μπελάδες άσχετα πόσα χαμόγελα και “μάλιστα κύριε/α” να τους προφέρει ο (δύσμοιρος) υπάλληλος. Διότι, υπάρχουν και εκείνοι που επιδεικνύουν την αυθάδεια και την υπεροχή τους απέναντι σε εργαζόμενους οι οποίοι συχνά οπλισμένοι με ένα χαμόγελο προσπαθούν να εξυπηρετήσουν μέχρι επιτέλους ο δύστροπος πελάτης να περάσει το κατώφλι της πόρτας και να εξαφανιστεί. 

Συντάκτης του βρετανικού Vice, μίλησε με μερικούς υπαλλήλους καταστημάτων προκειμένου να του περιγράψουν τις χειρότερες εμπειρίες που έχουν ζήσει με “ανάποδους” πελάτες:

“Όταν εργαζόμουν σε υποκατάστημα της Motor World, μπήκε ένας τύπος μαζί με τα τρία του παιδιά. Αγόρασε μια μπαταρία αυτοκινήτου και είπε ‘πόσα θέλετε αν πληρώσε μετρητά;’. Απάντησα ότι ήταν η ίδια τιμή ανάλογα με το τρόπο πληρωμής. Τότε, έκανε ένα σινιάλο στα παιδιά και αυτά άρχισαν να αναποδογυρίζουν το μαγαζί ενώ εκείνος επαναλάμβανε ‘πόσα θέλετε αν πληρώσω με μετρητά;’ Τα παρακολούθησα να βγάζουν από τους γάντζους πάνω από 600 αρωματικά αυτοκινήτων και να πετούν κάτω υαλοκαθαριστηρες πριν τελικά ενδώσω”- Owen

“Στη μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που εργαζόμουν, ήρθε ένας άντρας και άρχισε να γκρινιάζει σε μένα για τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!