Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Είμαι έτοιμος να τσακωθώ για τον Δήμο Αθηναίων»
[News]: «Είμαι έτοιμος να τσακωθώ για τον Δήμο Αθηναίων»

[News]: «Είμαι έτοιμος να τσακωθώ για τον Δήμο Αθηναίων»

Τι είπε για την έκβαση των εκλογών στον Δήμο της Αθήνας ο Νάσος Ηλιόπουλος

Για συνειδητή επιλογή εισόδου στον πολιτικό στίβο της διεκδίκησης του Δήμου της Αθήνας ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ήταν συνειδητή επιλογή να φύγω από το Υπουργείο Εργασίας και να διεκδικήσω τον Δήμο, είναι πολύ τιμητικό να μπορείς να εργαστείς για την πόλη στην οποία έχεις γεννηθεί και έχεις μεγαλώσει», δήλωσε συγκεκριμένα.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ηλιόπουλος, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ , «καρφώνοντας» μερικούς από τους αντιπάλους του, είπε «είχα το πλεονέκτημα ότι κυκλοφορώ τριάντα χρόνια στην Αθήνα και αυτό το πλεονέκτημα φαίνεται».

«Αντικειμενικά στην Αθήνα το πολιτικό ερώτημα “από ποιο κόμμα στηρίζεσαι;”, δεν το αποφεύγεις. Όμως αυτοδιοίκηση σημαίνει ρίζες με έναν τόπο, δεν είναι ένα επάγγελμα που μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε στην Ελλάδα. Εγώ προέρχομαι από μια γειτονιά της Αθήνας, που μάλιστα είναι και υποβαθμισμένη», ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Ηλιόπουλος στον ΑΝΤ1, «μπορεί να συζητάμε για τα πάρκα, τις παιδικές χαρές, το πράσινο. Αυτό είναι μια πόλη, αλλά κυρίως είναι οι άνθρωποι. Είναι λογικό όταν κάποιος μιλάει για 7ήμερη εργασία να απασχολεί τον κόσμο. Όμως η ένταση στην κεντρική πολιτική σκηνή, δεν είναι αντίστοιχη στον κόσμο κι όταν όλη την ημέρα γυρίζεις και συνομιλείς με πολίτες, σου λένε αυτά που πραγματικά τους απασχολούν, όπως πχ. η Ασφάλεια».

«Πάρα πολύς κόσμος δεν πιστεύει πλέον ότι η Αθήνα έχει την δυνατότητα να αλλάξει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!