Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Ειδικό τμήμα για επαγγελματική πιστοποίηση των ηλεκτρολόγων του ναυτικού
[News]: Ειδικό τμήμα για επαγγελματική πιστοποίηση των ηλεκτρολόγων του ναυτικού

[News]: Ειδικό τμήμα για επαγγελματική πιστοποίηση των ηλεκτρολόγων του ναυτικού

Θα μπορούν να αποκτήσουν το απαιτούμενο αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας

Ένα ειδικό Τμήμα, το οποίο θα αποδίδει στους υποψήφιους ηλεκτρολόγους του εμπορικού ναυτικού το προβλεπόμενο αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας και πρόσβαση σε εργασία, ανοίγει από τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου.

Στο συγκεκριμένο τμήμα, θα μπορούν να φοιτήσουν πτυχιούχοι ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα) ή αντίστοιχων ισοτίμων σχολών του εξωτερικού, ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Αυτοματισμού ή Ηλεκτρονικού, καθώς και κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού ή IEΚ, τομέα ηλεκτρολογικού.

Σημειώνεται ότι για τους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ απαιτείται κατ ελάχιστον θαλάσσια υπηρεσία διάρκειας 6 μηνών κατευθυνόμενης εκπαίδευσης.

Για να λειτουργήσει το τμήμα θα πρέπει να καλυφθεί ο απαιτούμενος από τον ισχύοντα Κανονισμό Σπουδών ελάχιστος αριθμός υποψηφίων σπουδαστών για κάθε τμήμα (ΑΕΙ/ ΤΕΙ ή ΕΠΑΛ).

Όσοι από τους ενδιαφερομένους πληρούν τις προϋποθέσεις του Προεδρικού Διατάγματος 141/2014 (Α΄ 232), όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 54/2016 (Α΄ 88) και ισχύει, καθώς και της αριθμ. πρωτ. 2231.2-13/81636/2016/23-09-2016 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ τ. Β΄ 3130/29-09-2016), παρακαλούνται να προσέρχονται στο Τμήμα Δ΄ της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών (2ας Μεραρχίας 18, 1ος όροφος, 185 35 Πειραιάς) προκειμένου, αφού καταθέσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, να λάβουν το πιστοποιητικό για την εγγραφή τους στο Ειδικό Τμήμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!