Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Η Hyundai προσαρμόζεται στην μελλοντική κινητικότητα
[News]: Η Hyundai προσαρμόζεται στην μελλοντική κινητικότητα

[News]: Η Hyundai προσαρμόζεται στην μελλοντική κινητικότητα

Νέα δομή στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας

Ο όμιλος Hyundai Motor Group έχει ξεκινήσει μια σειρά σημαντικών αλλαγών στις εγκαταστάσεις αλλά και τις διαδικασίες ανάπτυξης του κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D center), ώστε να ανταποκριθεί στο πλαίσιο των νέων τεχνολογιών της μελλοντικής κινητικότητας. Εστιάζοντας πάντοτε στις ανάγκες των πελατών, η νέα δομή θα βελτιώσει τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ανάπτυξης, αποτελεσματικότητας και βελτιστοποίησης του κόστους.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός (System-Based Organization – SBO) του οχήματος, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες εκκινώντας από την αρχική φάση της ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων της απόδοσης των οχημάτων, των ανταλλακτικών, της τυποποίησης ακόμη και των προμηθειών, της παραγωγής και των προμηθευτών.

Το νέο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Ανάπτυξης θα εφαρμόσει τις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς στην φάση ανάπτυξης του οχήματος, ενώ θα εξετάσει την ανταλλαγή και τη διαμόρφωση των εξαρτημάτων μεταξύ των μοντέλων για να εξασφαλίσει πρόοδο στις επιδόσεις, την ποιότητα και την κερδοφορία διαμέσου συνεργασίας με μονάδες τεχνολογικών συστημάτων.

Ο μηχανολογικός σχεδιασμός, οι μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι μονάδες τεχνολογικών δοκιμών (προηγουμένως ομαδοποιημένες βάσει λειτουργικότητα) θα οργανωθούν από το σύστημα οχημάτων του Ομίλου βάσει του πλαισίου , του αμαξώματος, των ηλεκτρονικών συστημάτων και των τεχνολογικών μονάδων των κινητήρων. Η νέα δομή θα διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης, επιταχύνοντας τη διαδικασία επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!