Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Huawei: Μετά τα smartphones, έρχονται τώρα τα «υψηλής νοημοσύνης» κινητά
[News]: Huawei: Μετά τα smartphones, έρχονται τώρα τα «υψηλής νοημοσύνης» κινητά

[News]: Huawei: Μετά τα smartphones, έρχονται τώρα τα «υψηλής νοημοσύνης» κινητά

Αλλάζει τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία η Huawei

Τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στον τομέα των κινητών τηλεφώνων αλλάζει η Huawei με το παγκόσμιο λανσάρισμα των νέων κινητών της σειράς Huawei Mate 20 Series (Mate 20 και Mate 20 Pro) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο. Στη Ελλάδα το Mate 20 Pro αναμένεται να έρθει αρχές Νοεμβρίου.

Η μεγάλη αλλαγή, όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της παρουσίασης με τη συμμετοχή περίπου 1.500 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, είναι ότι περνάμε από την εποχή του «έξυπνου» κινητού (smartphone) στο κινητό «υψηλής νοημοσύνης (Intelligent phone).

Διαφορά έξυπνου κινητού από ένα κινητό υψηλής νοημοσύνης

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ένα Intelligent phone δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένα προσωπικό «κέντρο» (ένας προσωπικός βοηθός) που μπορεί να διαχειριστεί τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις κι εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειες του κατόχου του και να λαμβάνει αποφάσεις που θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης και θα κάνουν την καθημερινότητα του κατόχου του ευκολότερη.

Για παράδειγμα, ο ανθρώπινος εγκέφαλος παίρνει 35.000 υποσυνείδητες αποφάσεις καθημερινά σύμφωνα με έρευνα της Huawei, αλλά εμείς αντιλαμβανόμαστε λιγότερο από το 1% από αυτές. Η τεχνητή νοημοσύνη του κινητού μπορεί στο μέλλον να συλλέγει πληροφορίες, να τις αναλύει και να βοηθάει στην λήψη σωστών αποφάσεων χωρίς σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει το μυαλό και την βούλησή σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!