Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γράμμα Αθανασίου σε Μαρκουλάκη: «Για 30 χρόνια λοιπόν μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες»
[News]: Γράμμα Αθανασίου σε Μαρκουλάκη: «Για 30 χρόνια λοιπόν μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες»

[News]: Γράμμα Αθανασίου σε Μαρκουλάκη: «Για 30 χρόνια λοιπόν μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε επειδή είχε δημαγωγό αρχηγό, αλλά επειδή ο κόσμος είχε κουραστεί να ανέχεται»

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος επέλεξε να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος στην τελευταία, μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας , έδωσε στη δημοσιότητα ένα γράμμα προς τον φίλο του Φάνη, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να το κάνει αυτό .

Στο συγκεκριμένο αυτό γράμμα, ο ηθοποιός, τονίζει μεταξύ άλλων, το πόσο σημαντικό είναι να προκύψει μια ισχυρή κυβέρνηση από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου γιατί, όπως γράφει, «σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, υπάρχει ορατός κίνδυνος να μην μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, να οδηγηθούμε ξανά σε εκλογές με απλή αναλογική και, ακολούθως, σε μια περίοδο ακυβερνησίας και ομηρίας απ’ τους σημερινούς κυβερνώντες, που θα μεγαλώσει την ζημιά που έχει ήδη γίνει στη χώρα».

Σήμερα, ο συνάδελφός του, Μάριος Αθανασίου ο οποίος κατέβηκε στις εκλογές ως υποψήφιος με τη Ρένα Δούρου στις Περιφερειακές, θέλησε να απαντήσει στην εν λόγω ανάρτηση και το έκανε μέσω ενός κειμένου που δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Αγαπητέ φίλε Φάνη, φίλε του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ,

Παίρνω το θάρρος να σου στείλω κι εγώ επιστολή χάριν της ενημέρωσης με μια άποψη διαφορετική από του Κωνσταντίνου.

Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα την εποχή που κάποιοι Έλληνες χαίρονταν γιατί η χούντα τούς έφτιαξε δρόμους, έχοντας ήδη απολαύσει το Σχέδιο Μάρσαλ με αντάλλαγμα που δεν μάθαμε ακόμα, μετά μάθαμε τα πακέτα Ντελόρ που ο Τσοβόλας μας τα έδωσε όλα, μάθαμε πως ο κ. Σαμαράς «πούλησε» το Μακεδονικό, μάθαμε το ευρώ, μετά ο κ. Σημίτης μας πρότεινε να παίξουμε χρηματιστήριο, μάθαμε το Βατοπέδι, μάθαμε τη Siemens -ο κ. Μητσοτάκης ξέρει περισσότερα-, απολαύσαμε την Ολυμπιάδα, μάθαμε να δίνουμε ψεύτικα στοιχεία ανάπτυξης, μετά ο πρωθυπουργός με το κανό μάς έβαλε στο ΔΝΤ, όπως είχε προσυμφωνήσει χωρίς να μας ρωτήσει, όταν ήρθε να μας ρωτήσει τον έριξε ο αντιπρόεδρος του που έκανε κυβέρνηση με αυτόν που έριξε τον Μητσοτάκη τον 1ο με υπουργό τον Μητσοτάκη της Siemens για να σώσουν τις τράπεζες και να εκτελέσουν τις επιταγές του ΔΝΤ.

Για 30 χρόνια λοιπόν μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια συμφέροντα, φτάσαμε στην κρίση, σώσαμε τις τράπεζες, αλλά χάσαμε συνανθρώπους μας, χάσαμε τις δουλειές μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!