Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 15 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: H Google φέρνει την λειτουργία προεπισκόπησης βίντεο των 6″ στην αναζήτηση
[News]: H Google φέρνει την λειτουργία προεπισκόπησης βίντεο των 6″ στην αναζήτηση

[News]: H Google φέρνει την λειτουργία προεπισκόπησης βίντεο των 6″ στην αναζήτηση

Επεξεργάζεται πολλές ιδέες ταυτόχρονα η Google και μία από αυτές ήταν να προσθέσει την επιλογή προβολής προεπισκοπήσεων βίντεο στα αποτελέσματα των αναζητήσεων που πραγματοποιούνται από την εφαρμογή Google ή από το Chrome. Προσωρινά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι προεπισκοπήσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο για το πασίγνωστο mobile OS της.

Παρόλο που το βίντεο γίνεται όλο και πιο δημοφιλή, δεν είναι μυστικό ότι δεν είναι πάντα ο πιο βολικός τρόπος για να λάβετε πληροφορίες. Μια μικρογραφία σε ένα τυχαίο σημείο της οθόνης σας δεν πρόκειται να σας δώσει πολλές πληροφορίες για το πώς θα μοιάζει το πραγματικό βίντεο, αφού τελικά οι παραγωγοί βίντεο έχουν πάρει αρκετά έξυπνες εικόνες σχετικά με το ποιες μικρογραφίες θα δημιουργήσουν τα περισσότερα κλικ.

Στην ιδανικότερη περίπτωση, με το νέο αυτό χαρακτηριστικό της Google σας επιτρέπεται να μετακινείστε πάνω από ένα αποτέλεσμα και θα δείτε ότι ξεκινά να παίζει σιωπηλά ένα βίντεο. Αν το επιλέξετε θα μεταβείτε στο κανονικό βίντεο, αν μετακινηθείτε σε άλλο αποτέλεσμα, θα σταματήσει να παίζει αυτό που βλέπατε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι προεπισκοπήσεις δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις και από προεπιλογή, θα αναπαράγονται μόνο όταν χρησιμοποιείτε σύνδεση WiFi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!