Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Να γιατί οι πιστωτικές κάρτες κόβουν συνεχώς τα προνόμιά τους
[News]: Να γιατί οι πιστωτικές κάρτες κόβουν συνεχώς τα προνόμιά τους

[News]: Να γιατί οι πιστωτικές κάρτες κόβουν συνεχώς τα προνόμιά τους

Ακόμα και στο 80% έχει φτάσει το ποσοστό των κατόχων πιστωτικής που δεν είχαν ακούσει καν για το σύστημα επιβράβευσης της κάρτας τους

Ήταν κάποτε παγκόσμια σταθερά αυτό το σύστημα προνομίων και επιβράβευσης που παρείχαν αφειδώς στους πελάτες τους οι εταιρίες πιστωτικών καρτών.

Και οι παροχές ήταν εδώ πρακτικά ανεξάντλητες, μόνο που ολοένα και περισσότερο αυτά τα «εξτραδάκια» εξαφανίζονται σιγά-σιγά, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί εγκαταλείπονται.

Το Forbes έψαξε και βρήκε την απάντηση. Και μας λέει πως ο Νο 1 λόγος είναι το απλό γεγονός πως ο κόσμος δεν κάνει χρήση τους! Το περιοδικό παραθέτει τρεις εταιρίες πιστωτικών καρτών (Chase, Discover και Citi) που όλες ανέφεραν πως ο βασικός λόγος που κόβουν προνόμια από τους πελάτες τους είναι πως εκείνοι ουσιαστικά δεν τα χρησιμοποιούν.

Κοστίζει στις εταιρίες να εξασφαλίζουν συμφωνίες για προνόμια των πελάτων τους, όπως χαμηλότερες τιμές, ας πούμε, σε διάφορα είδη. Αν ο κάτοχος δεν εκμεταλλεύεται το σύστημα της επιβράβευσης, τότε προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Σε πλήθος μάλιστα ερευνών έχει φανεί πως οι περισσότεροι πελάτες αγνοούν παντελώς τα προγράμματα των προνομίων που τους παρέχει η κάρτα τους! Ακόμα και στο 80% έχει φτάσει το ποσοστό των κατόχων πιστωτικής που δεν είχαν ακούσει καν για το σύστημα επιβράβευσης της κάρτας τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!