Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [News]: Γιατί διαμαρτύρεται ο ανταγωνισμός για την τηλεθέαση του Survivor
[News]: Γιατί διαμαρτύρεται ο ανταγωνισμός για την τηλεθέαση του Survivor

[News]: Γιατί διαμαρτύρεται ο ανταγωνισμός για την τηλεθέαση του Survivor

Η εταιρεία τηλεθέασης έχει ένα κλειστό σύστημα εκτίμησης της αξιοπιστίας της έρευνας

Πολλά παράπονα διατυπώνονται για την τηλεθέαση που κάνει το Survivor το οποίο συγκεντρώνει πολλές φορές ακόμη και 60αρια.

Όπως γράφουν οι τυπολογίες  στο στόχαστρο βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, εξαιτίας του «Survivor», από Star και ΑΝΤ1, ενώ σοβαρά παράπονα έχει και η ΕΡΤ από τη Nielsen

Τα θηριώδη ποσοστά τηλεθέασης του ΣΚΑΪ, άνω του 50%, με το καθημερινό τρίωρο «Survivor» προκαλούν γκρίνια στους ανταγωνιστές, οι οποίοι ζητούν να αξιολογηθεί η μέτρηση της Nielsen.

Η εταιρεία τηλεθέασης έχει ένα κλειστό σύστημα εκτίμησης της αξιοπιστίας της έρευνας, το οποίο αποτελείται από στελέχη που ορίζονται από την ίδια την αγορά, χωρίς να υπάρχει παρέμβαση είτε από το Δημόσιο (ως διαφημιζόμενος) είτε από το ΕΣΡ (ως αρμόδια Αρχή για τη Ραδιοτηλεόραση).

Παράγοντες της αγοράς, που επικαλείται το δημοσίευμα, θεωρούν πως πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση για τον επαναπροσδιορισμό των βασικών παραμέτρων της έρευνας. Εξαιτίας του Μνημονίου και των μέτρων λιτότητας έχουν επέλθει σοβαρές αλλαγές στο βιοτικό επίπεδο της μεσαίας τάξης και ένα μεγάλο μέρος των νέων ανθρώπων έχει μεταναστεύσει, ενώ αντιθέτως έχει αυξηθεί ο αριθμός των συνταξιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι τυπολογίες, ο ΣΚΑΪ, αν και είναι αυτός που δέχεται τα πυρά, εμφανίζεται θετικός στο άνοιγμα της συζήτησης αυτής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!