Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεροβασίλη: Δεν δικαιούνται να ομιλούν συνδικαλιστές που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια
[News]: Γεροβασίλη: Δεν δικαιούνται να ομιλούν συνδικαλιστές που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια

[News]: Γεροβασίλη: Δεν δικαιούνται να ομιλούν συνδικαλιστές που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξέσπασε εναντίον συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ με αφορμή δηλώσεις τους

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ανέφερε η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη , διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει εντολή προς την Ελληνική Αστυνομία, να μην επιχειρεί στα Εξάρχεια.

Παράλληλα, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδειξε μερίδα συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ , που μιλούν για άβατο στα Εξάρχεια, ενώ έχουν να εργαστούν 20 χρόνια, όπως είπε. Κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, «αξιοποίησε» την παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη και κατήγγειλε ότι σε τροχαίο που συνέβη προ ολίγων ημερών πλησίον της πλατείας Εξαρχείων , η τροχαία δήλωσε, πως έχει εντολή να μην εισέρχεται στην περιοχή.

«Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος, ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ είμαστε σε απόλυτη συνεργασία, για να είμαστε υποβοηθητική στην υπηρεσιακή δυνατότητα της ΕΛΑΣ. Δεν έχει απαγορευτεί ποτέ στην ΕΛΑΣ να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΕΛΑΣ, που για δικούς τους λόγους -προφανώς θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία- χρησιμοποιούν αυτό ως επιχείρημα», είπε η κ. Γεροβασίλη.

Πρόσθεσε δε: «Να δεχθώ την πολιτική διαφωνία. Όμως λένε αυτά και κάποιοι, που ενδεχομένως θέλουν να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα. Αυτό είναι σοβαρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!