Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεωργαντάς για μεταναστευτικό: Για πρώτη φορά γίνεται μια τόσο σημαντική προσπάθεια
[News]: Γεωργαντάς για μεταναστευτικό: Για πρώτη φορά γίνεται μια τόσο σημαντική προσπάθεια

[News]: Γεωργαντάς για μεταναστευτικό: Για πρώτη φορά γίνεται μια τόσο σημαντική προσπάθεια

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο θέμα

«Η κυβέρνηση μέσα σε δύο μήνες καταθέτει στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιασμό για πρώτη φορά, κάνουμε τις κινήσεις για να υπάρχει μια ίση κατανομή αυτών των ανθρώπων στη χώρα σε όλες τις περιφέρειες. Θα φροντίσουμε, με το σχεδιασμό που έχουμε, να μείνουν σε μόνιμες δομές, σε σπίτια ή ξενοδοχεία, αυτοί που δικαιούνται του ασύλου. Για πρώτη φορά γίνεται μία τόσο σημαντική προσπάθεια η οποία και θα βελτιώσει τις συνθήκες που διαβιούν αυτοί οι άνθρωποι και βεβαίως θα υπάρξει και μια τάξη στο εσωτερικό της χώρας. Νομίζω ότι είναι τελείως υποκριτικό να λέει οτιδήποτε άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ », υπογράμμισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς , μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τη δέσμη των έξι μέτρων που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα.

Ερωτηθείς για την κριτική που άσκησε η αξιωματική αντιπολίτευση στις αποφάσεις της κυβέρνησης, και τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «περί αντιμεταναστευτικού μένους της ΝΔ, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε:

«Πρώτον κανένα μένος από τη ΝΔ, αλλά παραδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πλέον μιλάμε για μεταναστευτικό πρόβλημα».

Δεύτερον -συνέχισε ο κ. Γεωργαντάς- «πραγματικά αυτή η στάση τους η χθεσινή (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε αυτούς που παρακολουθούν τα πράγματα, γιατί ξέρουμε ότι επί τεσσεράμισι χρόνια αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές οι δομές, όπως είναι η Μόρια, παρατήθηκαν πραγματικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!