Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γεννηματά: Δεν θα συνεργαστούμε με ΝΔ, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές
[News]: Γεννηματά: Δεν θα συνεργαστούμε με ΝΔ, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές

[News]: Γεννηματά: Δεν θα συνεργαστούμε με ΝΔ, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές

Χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «ευκαιριακό επενδυτή»

Το στίγμα του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς δίνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως η επιτυχία του εγχειρήματος αναγέννησης του χώρου αλλάζει τον πολιτικό χάρτη και μετατρέπει τις επόμενες εκλογές σε ντέρμπι για τρεις.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Βήμα», η κα Γεννηματά χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «ευκαιριακό επενδυτή» στην καταστροφή της χώρας. «Ένα κόμμα που φούσκωσε απότομα λόγω της κρίσης και τώρα ευτυχώς επιστρέφει στα πραγματικά του μεγέθη. Ευθύνεται για τη μονιμοποίηση της κρίσης που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, την παράταση της επιτροπείας με μεγαλύτερη ανεργία, βαθύτερη λιτότητα. Εμείς» προσθέτει «δημιουργούμε μια νέα μεγάλη συμμαχία με τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, την υγιή επιχειρηματικότητα, ΄τη νέα γενιά, για να στηρίξει την ανάπτυξη για όλους και την αντιμετώπιση των ανισοτήτων».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, εάν είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία, η κα Γεννηματά σημειώνει πως «η επιτυχία του εγχειρήματος της αναγέννησης της Κεντροαριστεράς αλλάζει τον πολιτικό χάρτη και μετατρέπει τις επόμενες εκλογές σε ντέρμπι για τρεις. Κάθε περαιτέρω συζήτηση με πολιτικά σενάρια και υποθέσεις με βάση τους πολιτικούς συσχετισμούς του 2015 είναι άνευ αξίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!