Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Γαβρόγλου: Οι σημαίες στα σχολεία τώρα θα κυματίζουν όλη τη χρονιά
[News]: Γαβρόγλου: Οι σημαίες στα σχολεία τώρα θα κυματίζουν όλη τη χρονιά

[News]: Γαβρόγλου: Οι σημαίες στα σχολεία τώρα θα κυματίζουν όλη τη χρονιά

«Αν ήταν ηθικό που εξαγόρασα τη θητεία, ας το κρίνει ο καθένας…»

«Ήταν προσωπική μου απόφαση, ο καθένας ας την κρίνει»: Προσωπική χαρακτήρισε την απόφασή του να εξαγοράσει τη στρατιωτική του θητεία ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, κάνοντας λόγο για απόπειρα «δολοφονίας χαρακτήρα», την οποία απέδωσε στο «αδιέξοδο της αντιπολίτευσης».

«Αν ήταν ηθικό, είναι μια προσωπική απόφαση. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Είναι ένας τρόπος αυτό που λέμε δολοφονία χαρακτήρων, συνηθίζεται σε αντιπολιτευτικά έντυπα και κόμματα. Θεωρείται ένα σκανδαλάκι», επεσήμανε.

«Είναι απλό, δεν το έχω κρύψει από κανέναν, είναι γνωστό σε όλους» ανέφερε.

«Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε μετά την ψήφιση ενός νόμου που επαναφέρει τους ακαδημαϊκούς κανόνες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού δεν θέλουν τους ακαδημαϊκούς κανόνες, επειδή ομνύουν στην αυτορρύθμιση. Είδαμε, όμως, ποιο ήταν το αποτέλεσμα» ανέφερε.

Σημείωσε ακόμη ότι στον Τύπο γράφονται πράγματα για τη σημαία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Σημαία προφανώς θα έχουμε στα σχολεία. Θα είναι μάλιστα υψωμένες στη διάρκεια όλης της χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!