Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: F. Gauchet: Η ελληνική αγορά έχει πλήρη πρόσβαση στην εξειδίκευση και τις καινοτόμες λύσεις του Ομίλου GEFCO
[News]: F. Gauchet: Η ελληνική αγορά έχει πλήρη πρόσβαση στην εξειδίκευση και τις καινοτόμες λύσεις του Ομίλου GEFCO

[News]: F. Gauchet: Η ελληνική αγορά έχει πλήρη πρόσβαση στην εξειδίκευση και τις καινοτόμες λύσεις του Ομίλου GEFCO

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, κλήθηκε μέσα τρία χρόνια να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις

Ανέλαβε να ιδρύσει τη GEFCO Greece σε μία -αν μη τι άλλο- δύσκολη περίοδο, στις αρχές του 2015. Σήμερα, η ελληνική θυγατρική του Ομίλου μετρά περισσότερα από τρία χρόνια δραστηριοποίησης στην αγορά.

Ο Fabien Gauchet, ως γενικός διευθυντής της εταιρείας, κλήθηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις. Είχαμε την ευκαιρία για μία σύντομη αλλά περιεκτική συζήτηση μαζί του.

K . Gauchet, η GEFCO δραστηριοποιείται πλέον περισσότερα από τρία χρόνια στην Ελλάδα. Ποια είναι η δυναμική της ελληνικής αγοράς και των υποδομών της;

Η Ελλάδα βρίσκεται σε πορεία της οικονομικής ανάκαμψης και οι προσδοκίες μας για την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς παραμένουν αρκετά υψηλές και αισιόδοξες. Χαίρομαι καθώς η θέση της GEFCO στην Ελλάδα ενισχύεται ταυτόχρονα με την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της αγοράς.
Το οδικό δίκτυο της Ελλάδας επιτρέπει την αποτελεσματική διακίνηση των φορτίων στη χώρα.
Το ίδιο θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε και για τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Ελλάδας. Η εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική θέση της χώρας , πλαισιώνεται από την σωστή διαχείριση, μιας και η χώρα έχει αρκετά σημαντικά σχέδια βελτίωσης των υποδομών της.

Σε επίπεδο στόχων και οικονομικών επιδόσεων, πώς έκλεισε το 2018 και ποιες οι προβλέψεις σας για φέτος;

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το 2018 ήταν ακόμα ένα επιτυχημένο έτος για τη θυγατρική της GEFCO στην Ελλάδα. Η ομάδα μας απέδωσε εξαιρετικά και ξεπέρασε τους στόχους που είχαμε θέσει την προηγούμενη χρονιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!