Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Ford και M Sport κρατούν στο τιμόνι τον Ogier
[News]: Ford και M Sport κρατούν στο τιμόνι τον Ogier

[News]: Ford και M Sport κρατούν στο τιμόνι τον Ogier

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε χθες νέα συμφωνία για παροχή εκτενούς τεχνικής και οικονομικής υποστήριξης

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε χθες νέα συμφωνία για παροχή εκτενούς τεχνικής και οικονομικής υποστήριξης στην επί μακρόν εταίρο της στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού M Sport, που κέρδισε τους τίτλους Οδηγών και Κατασκευαστών του WRC το 2017, με το Ford Fiesta WRC και κινητήρα EcoBoost.

Από το 2018, η M-Sport Ford World Rally Team υπό την καθοδήγηση του Malcolm Wilson – από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού – με έδρα στο Dovenby Hall, Cockermouth, (Ηνωμένο Βασίλειο), θα επωφεληθεί από την πρόσθετη τεχνική υποστήριξη του παγκόσμιου οργανισμού Ford Performance στο αρχηγείο της Ford στο Dearborn, (ΗΠΑ), που τελεί υπό την ηγεσία του Mark Rushbrook, global director του Αγωνιστικού Τμήματος.

Η Ford επεκτείνει την επένδυσή της προκειμένου να διασφαλίσει ότι η M-Sport Ford World Rally Team θα παραμείνει ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της σεζόν του 2018 WRC και ακόμα παραπέρα, σε συνέχεια της τεχνικής και οικονομικής συμβολής της το 2017.

Η αυξημένη παροχή βοήθειας της Ford είναι βασικός συντελεστής για να διατηρηθεί στην M Sport ο Sébastien Ogier – κάτοχος του τίτλου των Οδηγών στο 2017 FIA WRC – και τη σεζόν του 2018. Ο Ogier και το ανερχόμενο αστέρι Elfyn Evans, θα ηγηθούν της ομάδας, μαζί με τους αντίστοιχους συνοδηγούς Julien Ingrassia και Daniel Barritt, στο τιμόνι του Ford Fiesta WRC.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!