Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Φλαμπουράρης: Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο κόσμος αντιστέκεται
[News]: Φλαμπουράρης: Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο κόσμος αντιστέκεται

[News]: Φλαμπουράρης: Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο κόσμος αντιστέκεται

«Οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο όπως λέει ο πρωθυπουργός»

Στο στοίχημα των ευρωεκλογών αναφέρθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και τόνισε πως αυτό είναι: «να μην περιοριστεί κι άλλο η προοδευτική και κοινωνική Ευρώπη, κάτι που οφείλεται όχι μόνο στην άνοδο της ακροδεξιάς, αλλά κυρίως στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό που έχει επικρατήσει μέσα στα συντηρητικά κόμματα της γηραιάς ηπείρου κι έχει ακουμπήσει ένα τμήμα των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων».

Ο υπουργός Επικρατείας παραχώρησε συνέντευξή στην Εφημερίδα των Συντακτών και σημείωσε πως: «Πρέπει να αναχαιτιστεί η λογική της λιτότητας. Να γίνει σαφές ότι ο κόσμος αντιστέκεται».

«Οι θυσίες του λαού αρχίζουν να δικαιώνονται» συνέχισε στη συνέντευξή του υπογραμμίζοντας ότι «ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι αυστηρός, δεν πανηγυρίζει, προχωρά με προσεκτικά βήματα. Έχουμε μια αύξηση των εσόδων που προέρχεται από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, τη συνεχόμενη αύξηση των οικονομικών δεικτών και τη δημοσιονομική τακτοποίηση. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο όπως λέει ο πρωθυπουργός».

Ερωτηθείς εάν η εισροή στελεχών από το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση έχει δυσαρεστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φλαμπουράρης απαντά ότι «το κόμμα είναι μαζί και κριτικά προς την κυβέρνηση, κυρίως όμως είναι μαζί με τις ανάγκες της κοινωνίας. Καθοριστικής σημασίας ήταν η εκδήλωση στο Γαλάτσι και η συνάντηση με την Προοδευτική Συμμαχία. Ανάσανε ο κόσμος, αισθάνθηκε ότι είμαστε εδώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!