Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Φεστιβάλ κομψότητας ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
[News]: Φεστιβάλ κομψότητας ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

[News]: Φεστιβάλ κομψότητας ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Ο διαγωνισμό ομορφιάς για κλασικά οχήματα

Μία εμπειρία αισθήσεων υπόσχεται στους φίλους των Ιστορικών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών το φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este, 24 – 26 Μαΐου 2019. Αυτό το διεθνούς κύρους event πραγματοποιείται στις όχθες της Λίμνης Κόμο στο Cernobbio, Β. Ιταλία.

Στην παραδοσιακή συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τους διοργανωτές στις 15 Μαΐου, αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού ομορφιάς οχημάτων μιας άλλης εποχής. Στη Σκάλα του Μιλάνου, το BMW Group Classic, το Grand Hotel Villa d’Este και το BMW Group Ιταλίας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Μέσων για το πρόγραμμα, τις συμμετοχές, τις λεπτομέρειες και τις καινοτομίες που αναμένεται να κάνουν τον παγκοσμίως πιο exclusive και παραδοσιακό διαγωνισμό ομορφιάς για κλασικά οχήματα μία αξέχαστη εμπειρία.

Στη Συνέντευξη Τύπου στη Σκάλα του Μιλάνου, ο Ulrich Knieps, Πρόεδρος του Concorso d’Eleganza Villa d’Este και Επικεφαλής του BMW Group Classic, πλαισίωσε τους Danilo Zucchetti, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Villa d’Este Hotels, και Sergio Solero, Πρόεδρο του BMW Group Ιταλίας, στην αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος. Για πρώτη φορά, παρουσίασαν επίσης εκ των προτέρων όλα τα οχήματα που είναι υποψήφια για το διαγωνισμό. Η λίστα των υποψηφιοτήτων υπάρχει στην ιστοσελίδα του Concorso D´Eleganza Villa D´Este.

Φέτος, το φεστιβάλ κομψότητας που διοργανώνουν από κοινού το BMW Group Classic και το Grand Hotel Villa d’Este έχει ως motto το «The Symphony of Engines – 90 Years of the Concorso d’Eleganza Villa d’Este and BMW Automobiles». Το 1929, ο διαγωνισμός ομορφιάς αυτοκινήτων γιόρτασε την πρεμιέρα του στον αύλειο χώρο του Grand Hotel Villa d’Este.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!