Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: «Έβγαλα να “παίξω” με το όπλο για να τον φοβίσω. Ήμουν θολωμένος, δεν είδα πού στόχευσα»
[News]: «Έβγαλα να “παίξω” με το όπλο για να τον φοβίσω. Ήμουν θολωμένος, δεν είδα πού στόχευσα»

[News]: «Έβγαλα να “παίξω” με το όπλο για να τον φοβίσω. Ήμουν θολωμένος, δεν είδα πού στόχευσα»

Η απολογία του κατηγορουμένου για την ανθρωποκτονία του 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Αμάρι

Με την απολογία των δύο κατηγορουμένων και την αγόρευση του εισαγγελέα ολοκληρώθηκε στο ΜΟΔ Χανίων η δεύτερη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης ανθρωποκτονίας ενός 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Αμάρι. Κατηγορούμενοι είναι ένας 24χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 63χρονου καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη του στην περιοχή Άνω Μέρος Αμαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flashnews.gr , κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Στις 16 Σεπτεμβρίου είχε καταθέσει ο εργαζόμενος αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Σήμερα η δίκη συνεχίστηκε κάτω από αυξημένα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας με την εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων και τις απολογίες των δυο κατηγορουμένων.

Εισαγγελέας: Είχε αποφασίσει να σκοτώσει το θύμα

«Ο δράστης ενός τέτοιου εγκλήματος είχε επιδίωξη και άμεσο δόλο» είπε ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του, για τον πρώτο κατηγορούμενο τονίζοντας ότι εκτέλεσε το θύμα εν ψυχρώ γνωρίζοντας ότι σκοτώνοντας τον οδηγό μπορούσε να σκοτώσει και τον συνοδηγό εργάτη.
Ως προς τον δεύτερο κατηγορούμενο, ανέφερε πως γνωρίζοντας ότι ο αδερφός του είχε αποφασίσει να σκοτώσει το θύμα, απέκλεισε τον δρόμο προσφέροντάς του συνέργεια.

Ο εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι για τις πράξεις που κατηγορούνται και οι δυο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!