Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Έρευνα για τη ΔΕΗ ξεκινά η Δικαιοσύνη
[News]: Έρευνα για τη ΔΕΗ ξεκινά η Δικαιοσύνη

[News]: Έρευνα για τη ΔΕΗ ξεκινά η Δικαιοσύνη

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις Χατζηδάκη – Γεραπετρίτη και η τοποθέτηση της γενικής γραμματέως Ενέργειας

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τις τοποθετήσεις των υπουργών Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χαζτηδάκη και Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, και η γενική γραμματέας Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου αναφέρθηκε στο ζήτημα της ΔΕΗ οριοθετώντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι εξελίξεις γύρω από το κρίσιμο θέμα.

Όπως αποκάλυψε η κ. Σδούκου μέσω του ΣΚΑΪ, η Δικαιοσύνη ξεκίνα έρευνα για την υπόθεση της ΔΕΗ. Πρόσθεσε ότι το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος θα συνδράμει τις εισαγγελικές αρχές στην έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε πως στο θέμα της ΔΕΗ υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες, οι οποίες και θα αποδοθούν. «Η υπόθεση θα κριθεί από την Ελληνική Βουλή στο επίπεδο των πολιτικών προσώπων. Δηλαδή θα τεθούν τα στοιχεία και θα αναζητηθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις για όλα τα ζητήματα – και γι’ αυτό» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεραπετρίτης.

Και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ειδική ενημερωτική συνεδρίαση για την εξυγίανση της ΔΕΗ στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ανέφερε ότι «στο θέμα της ΔΕΗ δεν είστε κατήγοροι, είστε κατηγορούμενοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!