Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Το επόμενο μνημόνιο είναι εδώ με την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου»
[News]: «Το επόμενο μνημόνιο είναι εδώ με την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου»

[News]: «Το επόμενο μνημόνιο είναι εδώ με την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου»

Η συνέντευξη τύπου του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Για την αναγκαιότητα υλοποίησης επενδύσεων 100 δισ. στα επόμενα επτά χρόνια, ώστε η Ελλάδα θα συμβαδίσει με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε εδώ τις αναφορές του Κ. Μητσοτάκη για επενδύσεις και σχετικές μεταρρυθμίσεις

«Η Ελλάδα χρειάζεται τα επόμενα επτά χρόνια 100 δισ. σε επενδύσεις για να φτάσει στο μ.ο. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. θα είναι απολύτως συντονισμένη και αφοσιωμένη στην προσέλκυση επενδύσεων. Θα υπάρχει μία κυβέρνηση, η οποία θα εκπέμπει συνολικά το μήνυμα, ότι η Ελλάδα είναι φιλική προς τις επενδύσεις. Έχω δεσμευτεί στη μείωση της φορολογίας εισοδήματος για τις επιχειρήσεις, η οποία εντός διετίας θα φτάσει το 20% και για σταθερότητα στο φορολογικό σύστημα.

Έχω δεσμευτεί για ένα απλοποιημένο αδειοδοτικό πλαίσιο και χωροταξικό σχεδιασμό, ώστε οι επενδύσεις – κυρίως στη βιομηχανία – να υλοποιούνται πιο γρήγορα. Έχω δεσμευτεί ώστε η Δικαιοσύνη να δίνει προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν στις μεγάλες επενδύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Μητσοτάκης.

Θέλουμε λύση στο ζήτημα των κόκκινων δανείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!