Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: H επόμενη γενιά του Digital Key: Μέγιστη αντικλεπτική προστασία
[News]: H επόμενη γενιά του Digital Key: Μέγιστη αντικλεπτική προστασία

[News]: H επόμενη γενιά του Digital Key: Μέγιστη αντικλεπτική προστασία

Το Group BMW άνοιξε το δρόμο

Το Group BMW άνοιξε το δρόμο για την ομαλή ενσωμάτωση έξυπνων συσκευών και του ψηφιακού οικοσυστήματος των πελατών από τα πρώτα στάδια εξέλιξης.

Η δυνατότητα των πελατών να έχουν απλή, συνδεδεμένη και χωρίς κλειδί πρόσβαση στα οχήματά τους ήταν ένας βασικός τομέας καινοτομίας. Σήμερα, οι πελάτες μπορούν ήδη να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το όχημά τους, να εκκινούν τον κινητήρα και να μοιράζονται την πρόσβαση σε αυτό με άλλους οδηγούς – κατόχους Digital Key στο πλαίσιο των υπηρεσιών BMW Connected μέσω ενός smartphone. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα στην παγκόσμια τεχνολογική μεταμόρφωση, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η τελευταία γενιά ενός τυποποιημένου οικοσυστήματος για πρόσβαση στο αυτοκίνητο, το οποίο θα επιτρέπει τη χρήση λειτουργιών σε ποικίλες συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών.

Το Digital Key επιτρέπει τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών (κάτι ανέφικτο με ένα κλασικό κλειδί αυτοκινήτου) λόγω των τεχνολογικών πλεονεκτημάτων των έξυπνων συσκευών. Η θέσπιση ενιαίων τεχνολογικών προτύπων είναι απαραίτητη για να γίνει πραγματικότητα το όραμα της ψηφιακής πρόσβασης στα οχήματα.

Πρέπει να υποστηρίζεται η πλήρης λειτουργικότητα σε διάφορες συσκευές των πελατών από διαφορετικούς προμηθευτές και ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή του οχήματος. Γι’ αυτό το λόγο, το BMW Group συμμετέχει στην ανάπτυξη παγκοσμίων προτύπων για ψηφιακή πρόσβαση στο αυτοκίνητο, στο πλαίσιο του Car Connectivity Consortium (CCC).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!