Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Επιστολή- καταγγελία Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του δίπλα στο νεκροτομείο
[News]: Επιστολή- καταγγελία Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του δίπλα στο νεκροτομείο

[News]: Επιστολή- καταγγελία Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του δίπλα στο νεκροτομείο

Ζητά τη μεταφορά του σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου

Την ώρα που το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου καλείται να αποφασίσει για την τύχη του δεύτερου αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας, ο πολυϊσοβίτης με επιστολή του καταγγέλλει τις συνθήκες νοσηλείας του λέγοντας πως «συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό».

«Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο, συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό» αναφέρει χαρακτηριστικά και ζητεί να μεταφερθεί άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου δηλώνοντας πως μέχρι τότε δεν θα δεχθεί τη βοήθεια γιατρού ή νοσηλευτή ενώ συνεχίζει την απεργία πείνας. «Δηλώνω ότι κάθε τέτοια προσπάθεια συνιστά βίαιη και αναγκαστική νοσηλεία η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θέληση μου, στην οποία δεν συναινώ».

Στην επιστολή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναφέρει:

«Προς τον Διευθυντή

Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού), δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας.

Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο , συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό .

Γι΄αυτό

Ζητώ να μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου, ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.

ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΗΛΩΝΩ

Ότι δεν θέλω να παραμείνω άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω με κάθε ευθύνη μου ότι θέλω να επιστρέψω άμεσα στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας, στο χώρο κράτησης μου και όπου θα συνεχίσω την απεργία πείνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!