Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Το επαρχιακό swing κλαμπ όπου ανταλλάσσονται σύντροφοι και φαντασιώσεις
[News]: Το επαρχιακό swing κλαμπ όπου ανταλλάσσονται σύντροφοι και φαντασιώσεις

[News]: Το επαρχιακό swing κλαμπ όπου ανταλλάσσονται σύντροφοι και φαντασιώσεις

Ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθεί

Αν υπάρχει κάποιος που δε γνωρίζει τι εστί Swing (όχι το είδος της τζαζ μουσικής), τον πληροφορούμε πως είναι η ανταλλαγή συντρόφων -γιατί μπορεί ένα ζευγάρι να αναζητήσει μια τέτοια λύση για να διανθίσει την ερωτική του ζωή. Πρόκειται για ένα ξενόφερτο «έθιμο» που πέρασε πια και τα ελληνικά σύνορα. Η πρακτική αυτή δεν είναι τωρινή εφεύρεση: ήταν μια συνήθεια απελευθερωμένων ζευγαριών στα τέλη των ’60s που επανήλθε δυναμικά και στη σημερινή εποχή.

Πέρα από τα ιδιωτικά «πάρτι», υπάρχουν και ορισμένα κλαμπ που οργανώνουν, πάντα με επιτυχία (αλίμονο), τέτοιου είδους συναντήσεις. Και αν περίμενε κανείς ότι τέτοια «στέκια» θα αποτελούσαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό μιας πόλης, μάλλον γελιέται. Το εν λόγω κείμενο, σας μεταφέρει νοερά στο «Pleasures in Kent», ένα κλαμπ για swingers στην επαρχία Larkfield κοντά στο East Malling στο Κεντ της Αγγλίας, που το «τρέχει» το ανδρόγυνο Steve και Maggie Chapman. Το ζευγάρι διοργανώνει πιπεράτα πάρτι τα τελευταία 12 χρόνια, αν και η γυναίκα απολαμβάνει μόνο τη συντροφιά των ζευγαριών παρά τα σεξουαλικά μπερδέματα μαζί τους. 

«Αρχικά, ξεκίνησε με κανά δυο φιλικά ζευγάρια… Τώρα ο αριθμός των ζευγαριών έχει αυξηθεί- έχουμε μέχρι και 50 ανθρώπους (25 ζευγάρια).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!