Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Eντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ με δεμένο σχοινί στην Κόκκινη Λίμνη
[News]: Eντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ με δεμένο σχοινί στην Κόκκινη Λίμνη

[News]: Eντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ με δεμένο σχοινί στην Κόκκινη Λίμνη

Σε εξέλιξη προσπάθειες για την ανάσυρσή του

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων θυμάτων του 35χρονου serial killer στην Κύπρο , καθώς αργά το απόγευμα σήμερα, εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ, παρόμοιο με τα άλλα δύο που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες, στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα politis.com.cy , στο τσιμεντομπλόκ βρέθηκε δεμένο ένα σχοινί. Το αντικείμενο εντόπισε δύτης ο οποίος καταδύθηκε σήμερα στην λίμνη και καταβάλλεται προσπάθεια να ανασυρθεί.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, τις επόμενες μέρες οι έρευνες φθάνουν στα όρια. Ήδη έχουν αποκλειστεί σημεία στην αριστερή πλευρά της λίμνης και την ανατολική, η οποία περπατήθηκε από τους δύτες. Σήμερα, λόγω καλής ορατότητας που φθάνει το ένα μέτρο, ερευνούνται τα ψηλά μέρη του πυθμένα και θα μείνουν τα απότομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάθε φορά που εισέρχεται στη λίμνη δύτης καταγράφονται σε CD όλες οι καταδύσεις που γίνονται.

Εξάλλου το σόναρ φεύγει απόψε αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του και στις δύο λίμνες, την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο. Με τη βοήθεια του σόναρ είχαν εντοπιστεί οι δύο βαλίτσες με σορούς.

Σχετικά Tags
Κύπρος serial killer

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!