Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ένστολοι σε Τσίπρα: Γιατί εκτελείτε δικαστικές αποφάσεις αλά καρτ;
[News]: Ένστολοι σε Τσίπρα: Γιατί εκτελείτε δικαστικές αποφάσεις αλά καρτ;

[News]: Ένστολοι σε Τσίπρα: Γιατί εκτελείτε δικαστικές αποφάσεις αλά καρτ;

«Μας θυμάστε μόνο όταν εσείς το θεωρείτε σκόπιμο», αναφέρουν σε επιστολή τους οι ομοσπονδίες ενστόλων

Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλαν οι ομοσπονδίες ένστολων, με αφορμή της ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Στην επιστολή, που συνυπογράφουν οι εκπρόσωποι Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής, μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «η Κυβέρνησή σας αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημα των ενστόλων για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί με τα Μνημόνια, παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, δυο φορές έχει αποφανθεί τελεσιδίκως περί τούτου».

Σε άλλο σημείο της επιστολής τους, οι ένστολοι σχολιάζουν: «Δυστυχώς, με τις χθεσινές σας ανακοινώσεις επιβεβαιώσατε ότι μας θυμάστε μόνο όταν εσείς το θεωρείτε σκόπιμο, αν και η μεγάλη οικογένεια των ενστόλων εξακολουθεί να μένει με την πικρία που προκαλεί η ασυνέπειά σας».

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Σας ακούσαμε χθες να εξαγγέλλετε τις αποφάσεις σας για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ύψους 1,4 δισ. Ευρώ, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι δίκαιο να στηριχθεί ο λαϊκός κόσμος, ο κόσμος που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και προκοπή, όπως σεις ο ίδιος είπατε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!