Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω – Η τελική απάντηση θα δοθεί το φθινόπωρο στις εθνικές εκλογές»
[News]: «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω – Η τελική απάντηση θα δοθεί το φθινόπωρο στις εθνικές εκλογές»

[News]: «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω – Η τελική απάντηση θα δοθεί το φθινόπωρο στις εθνικές εκλογές»

Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας υπογράμμισε ο πρωθυπουργός

Για μήνυμα νίκης έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

«Η σημερινή σας παρουσία δε θυμίζει συγκέντρωση ευρωπαϊκών εκλογών, η σημερινή σας παρουσία είναι ένα ξέσπασμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, ξέσπασμα αυτοπεποίθησης, ελπίδας και ανατροπής» είπε ο πρωθυπουργός. «Κάνανε μεγάλο σφάλμα, όσοι υποτίμησαν τη νοημοσύνη αυτού του λαού, όσοι προεξοφλήσανε, ότι θα παραδοθεί στις ορέξεις τους” συμπλήρωσε μιλώντας για το μέγεθος των συγκεντρώσεων στις περιοδείες του ανά τη χώρα κια σημείωσε ότι αυτές τις μέρες εκείνοι «παίρνουν την απάντηση τους, όπως και το 15, έτσι και σήμερα».

«Τις θυσίες θα τις καρπωθεί ο λαός μας. Γιατί ήρθε η ώρα των πολλών»»

Ο κ. Τσίπρας είπε, ότι «απόψε η Αθήνα δίνει την οριστική απάντηση σε όσους σχεδίαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, σε όσους σχεδίαζαν χωρίς τον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας δεν θα πάνε χαμένες. Δεν θα τις καρπωθούν οι παρασιτικές ελίτ. Τις θυσίες του θα τις καρπωθεί ο λαός μας. Γιατί ήρθε η ώρα των πολλών». Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε, ότι «την Κυριακή δεν αποφασίζουμε απλά ποιους εκπροσώπους θα στείλουμε στην ευρωβουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!