Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό: Μοναδικός προορισμός ευεξίας
[News]: Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό: Μοναδικός προορισμός ευεξίας

[News]: Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό: Μοναδικός προορισμός ευεξίας


Με 20 χρόνια λειτουργίας στο χώρο και έχοντας ήδη καθιερωθεί ως η απόλυτη χειμερινή, και όχι μόνο, επιλογή για εξορμήσεις γεμάτες εμπειρίες στον Παρνασσό, το 4* Elatos Resort & Health Club 15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και 25 χλμ. από την Αράχωβα καταφέρνει να διατηρήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του αμείωτο. Ο λόγος για την «Elatos Mountain Wellness- Discover a better you» ενέργεια.

Από αυτή τη σεζόν, λοιπόν, το resort μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας τόσο για όσους το επιλέγουν για την εκδρομή τους, όσο και για τους κατοίκους της περιοχής ή εκείνους που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στον Παρνασσό, προσφέροντάς τους επιπλέον τέσσερις αφορμές για να το προτιμήσουν για ακόμη μία φορά.

 1.  Fitness δραστηριότητες και aqua classes

Διοργανώνονται κάθε σαββατοκύριακο και περιλαμβάνουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, που λαμβάνουν χώρα τόσο στο γυμναστήριο και την πισίνα του resort όσο και στους εξωτερικούς του χώρους και το φυσικό περιβάλλον ολόγυρά του. Οι δραστηριότητες για τους επισκέπτες του διατίθενται δωρεάν, ενώ για τους κατοίκους της περιοχής μέσω του Elatos Mountain Wellness Members Club. Μεταξύ άλλων θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες όπως yoga, pilates, cross training, kids swimming κ.α.

2.  Elatos Spa By Apivita

Σε συνεργασία με την Apivita,  το Elatos Spa by Apivita σας προσκαλεί να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας που σας προσφέρει μέσα από τις προτάσεις ομορφιάς, αναζωογόνησης και χαλάρωσης που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!