Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Αίγινα: Με ποιους μίλησε ο χειριστής του ταχύπλοου μετά το δυστύχημα
[News]: Αίγινα: Με ποιους μίλησε ο χειριστής του ταχύπλοου μετά το δυστύχημα

[News]: Αίγινα: Με ποιους μίλησε ο χειριστής του ταχύπλοου μετά το δυστύχημα

«’νοιξαν» το κινητό Λυκουρέζου – 30 κλήσεις από συνολικά εννιά διαφορετικά άτομα

Τα πρώτα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για την υπόθεση της φονικής σύγκρουσης της Αίγινας με τέσσερις νεκρούς τον ’υγουστο, ανάμεσά τους ένα 5χρονο κορίτσι, δημοσίευσε ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής. Αυτό που προκαλεί εντύπωση από την ανάλυση των εισερχομένων κλήσεων είναι ότι, για αρκετή ώρα μετά το δυστύχημα, ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος δεν είχε καμία επικοινωνία. 

Ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου δέχθηκε συνολικά 30 κλήσεις από συνολικά εννιά διαφορετικά άτομα. Ανάμεσά τους ο κυβερνήτης του «Ντουέντε 2» Νεκτάριος Λεούσης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος (ξάδερφος του 77χρονου), η Θεοδότη Καρακάση (επιβαίνουσα στο «Ντουέντε»), η Ευθυμία Βενετσιάνου (επιβαίνουσα στο «Ντουέντε»), ο Αντώνης Μαλτέζος (δύτης που έκανε τη ρυμούλκηση του «Ντουέντε»), ο Oscar Μιχαήλ Νταβιντ (μετέβη με εντολή του Λεούση με φουσκωτό στο σημείο της σύγκρουσης για να μεταφέρει στη στεριά τον Λυκουρέζο), η σύζυγος του Νεκτάριου Λεούση (παρέλαβε με το αυτοκίνητό της τον Λυκουρέζο) και ο Γιάννης Πολυανίδης (φίλος του Λυκουρέζου).

Ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησε στον προφυλακισθέντα 77χρονο μετά τη φονική σύγκρουση ήταν ο Αντώνης Μαλτέζος, ο δύτης που ρυμούλκησε το ακυβέρνητο «Ντουέντε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!