Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Η εφαρμογή που θα κάνει το iPhone θεματοφύλακα της ηλεκτρονικής ασφάλειας
[News]: Η εφαρμογή που θα κάνει το iPhone θεματοφύλακα της ηλεκτρονικής ασφάλειας

[News]: Η εφαρμογή που θα κάνει το iPhone θεματοφύλακα της ηλεκτρονικής ασφάλειας

Το Jumbo καθαρίζει τα προφίλ μας στα social media και φροντίζει για την online προστασία μας

Jumbo το λένε και είναι ένα πρόσφατο και πανίσχυρο εργαλείο ασφάλειας, καθαρίζοντας τα προφίλ μας στα κοινωνικά μέσα και κάνοντας ένα σωρό ακόμα πράματα για την online προστασία μας.

Όπως το να κάνει τα tweets μας εφήμερα και τον λογαριασμό μας στο Facebook απόρθητο!

Είναι γεγονός πως οι επιλογές ασφαλείας των social media μπορούν να ρυθμίσουν ποιος βλέπει τι και πότε, αν και δεν είναι πάντα ασφαλείς με τον απόλυτο τρόπο που θα επιθυμούσαμε.

Κι εδώ ακριβώς μπαίνει το app Jumbo , ένα δυνατό και λειτουργικό βοήθημα για iOS που αποδεικνύεται πολύτιμο σε όποιον θέλει να περιορίσει τα ίχνη που αφήνει στον κοινωνικό ιστό. Και η έκδοση για Android δεν θα αργήσει.

Πνευματικό παιδί του Pierre Valade, του ανθρώπου που πούλησε την εταιρία του Sunrise στη Microsoft, ο οποίος βλέποντας την έκταση του σκανδάλου του Facebook με την Cambridge Analytica θέλησε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

«Ψηφιακό δικηγόρο» αποκαλεί χαρακτηριστικά την εφαρμογή του, έναν ηλεκτρονικό θεματοφύλακα που διαχειρίζεται τις ρυθμίσεις ασφαλείας των κοινωνικών μέσων (Twitter, Facebook) προς όφελός μας, όπως και τα μητρώα των αναζητήσεων στο Google search, ακόμα και τα δεδομένα του Alexa της Amazon. Instagram και Tinder είναι ο επόμενος στόχος του Jumbo.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!