Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δωρεάν ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια με μια αίτηση
[News]: Δωρεάν ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια με μια αίτηση

[News]: Δωρεάν ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια με μια αίτηση

Οι δημότες του δήμου Κορδελιού μπορούν να τα αποκτήσουν καταθέτοντας το αίτημά τους στην Κοινωνική Στήριξη του δήμου

Δωρεάν ηλεκτροκίνητα αναπηρικά καρότσια θα παραχωρεί ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου σε δημότες του που έχουν κινητικά προβλήματα. Στόχος του νέου μέτρου του δήμου είναι η στήριξη των ατόμων με αναπηρία, την άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και τη διασφάλιση της ευκολότερης μετακίνησής τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Σε πρώτη φάση ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου σχεδιάζει να παραδώσει έως τον Δεκέμβριο του 2017 δώδεκα αναπηρικά αμαξίδια, ενώ τουλάχιστον είκοσι θα δίνονται τα επόμενα χρόνια. Ο δήμαρχος, Πέτρος Σούλας, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ υποστήριξε πως το ενδιαφέρον των δημοτών είναι μεγάλο.

«Ήδη έχουμε δεκαπέντε αιτήσεις από ενδιαφερόμενους δημότες. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη χώρα η προσπάθεια αυτή. Θέλουμε δοκιμαστικά να παραδώσουμε δωρεάν έως το τέλος του 2017 δώδεκα αναπηρικά αμαξίδια και τουλάχιστον άλλα είκοσι θα δίνουμε κάθε χρονιά», είπε ο κ. Σούλας.

Η δωρεάν παραχώρηση των αναπηρικών αμαξιδίων θα γίνει με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια και ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου απευθύνει δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους δημότες που επιθυμούν να τους χορηγηθεί αναπηρικό αμαξίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!