Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Δοκιμή: Πρώτη οδήγηση του νέου Skoda Kodiaq
[News]: Δοκιμή: Πρώτη οδήγηση του νέου Skoda Kodiaq

[News]: Δοκιμή: Πρώτη οδήγηση του νέου Skoda Kodiaq

Το νέο μοντέλο αξιοποιεί τις δυνατότητες του καινοτομικού πλαισίου MQB, το οποίο εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά ακαμψίας, αντοχή στις συγκρούσεις ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο και στην επίτευξη υψηλών οδηγικών χαρακτηριστικών
Η Skoda παρουσιάζει στη Μαγιόρκα της Ισπανίας το νέο μεγάλο SUV, Kodiaq. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο της στη μεσαία κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου. 
 
Η μελέτη, εξέλιξη και σχεδίαση του νέου μοντέλου έγινε κάτω από την επίβλεψη της VW. Η Skoda ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991 και επωφελείται από την τεχνογνωσία και τεχνολογία της VW.
 
Το νέο μοντέλο αξιοποιεί τις δυνατότητες του καινοτομικού πλαισίου MQB, το οποίο εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά ακαμψίας, αντοχή στις συγκρούσεις ενώ παίζει καθοριστικό ρόλο και στην επίτευξη υψηλών οδηγικών χαρακτηριστικών.
 
Το νέο Skoda Kodiaq, εχει μήκος 4,7 μ. και κατασκευάζεται με 5 είτε 7 καθίσματα. Το πλάτος του καθορίστηκε στα 1,88 μ. και το ύψος στα 1,67 μ. Το μεταξόνιο έχει διευρυνθεί στα 2.791 χιλ. συμβάλλοντας στη προσπάθεια για παροχή άνετων χώρων.
 
Η πρώτη δοκιμή στους ισπανικούς δρόμους έγινε με την έκδοση 1.400 κ.εκ. TSI απόδοσης 150 ίππων.
 
Το γερμανικό μοτέρ της VW, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!