Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ήμουν εκεί αλλά δεν πείραξα κανέναν»
[News]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ήμουν εκεί αλλά δεν πείραξα κανέναν»

[News]: Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ήμουν εκεί αλλά δεν πείραξα κανέναν»

Τη δική του εκδοχή για την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ το Σεπτέμβριο του 2013 αναφέρθηκε στο δεύτερο σκέλος της απολογίας του ο φερόμενος ως Πυρηνάρχης της Τοπικής Οργάνωσης του Περάματος .

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως αρχικά δεν παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στο περιστατικό γιατί φοβήθηκε. Στη συνέχεια, ωστόσο, ομολόγησε ότι ήταν στην ομάδα της Χρυσής Αυγής που εκείνο το βράδυ ξεκίνησε, όπως είπε, για να κάνει αφισοκόλληση στην περιοχή . «Ήμουν εκεί αλλά δεν πείραξα κανέναν» ανέφερε συμπληρώνοντας πως κανένα από τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν έχει πει οτι δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο.

Όπως περιέγραψε ήταν περίπου 15 άτομα, μεταξύ αυτών «γυναίκες και παιδιά 16 ετών».
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος για ακόμη μια φορά αρνήθηκε το ρόλο του πυρηνάρχη Περάματος, ισχυρίστηκε πως δέχτηκαν επίθεση από άτομα του ΠΑΜΕ τα οποία κατέβηκαν από 4-5 αυτοκίνητα «κρατώντας κοντάρια που βάζουν σε γκασμά και πάνω είχαν κόκκινες σημαίες ενώ κάποιοι φορούσαν κράνη». «Άρχισαν να βρίζουν και έρχονταν προς το μέρος μας. Επίθεση έκαναν…» είπε και συμπλήρωσε «είναι επαγγελματίες σε αυτό …».

Ο κατηγορούμενος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τον τρόπο με τον οποιο τραυματίστηκαν τα μέλη του ΠΑΜΕ καθώς ισχυρίστηκε πως δεν είχαν πρόθεση να δημιουργήσουν επεισόδιο αλλά να κάνουν μια «πολιτική δράση». Η συμπλοκή , είπε απολογούμενος , ξεκίνησε όταν συγκατηγορούμενος του δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!